© Inter Art 2018
Made by AKI
Voor het ontstaan Van Inter Art moeten we een heel stukje terug in de tijd. Naar 1975, de start van het Nederlandse nationale gospelkoor Discipel. Daar leerden wij elkaar kennen en hebben we het nodige geleerd om later zelf aan de slag te kunnen gaan. Na een aantal jaar werden we ook actief bij de Continentals als roadmanager en buschauffeur. Een interessante website hierover is die van Continental Sound Nadat we zelf waren gestopt met zingen werden we mentor; eerst van de Nederlandse groep en in 1994 van de Vlaamse Discipelgroep. Ondertussen werkte Herman als boekhouder bij Continental Sound in Rotterdam en deed Adrie naast allerlei klusjes voor de boekentafels ook de layout voor het magazine Music & Art. In 1995 verhuisden we naar België om in Zaventem als voorgangers echtpaar aan de slag te gaan. Als snel begonnen we nieuwe initiatieven op te starten en in 1996 werd InterArt vzw opgericht.
Bestuur Natuurlijk konden we het werk niet alleen en we zijn blij met de hulp die we tot nu tot hebben gehad. Het bestuur bestaat momenteel uit: Herman Spaargaren Yvonne Depauw Harry Blommaert Johan van Dingenen
Hoe het begon
Inter Art vzw

Het ontstaan

Voor het ontstaan Van Inter Art moeten we een heel stukje terug in de tijd. Naar 1975, de start van het Nederlandse nationale gospelkoor Discipel. Daar leerden wij elkaar kennen en hebben we het nodige geleerd om later zelf aan de slag te kunnen gaan. Na een aantal jaar werden we ook actief bij de Continentals als roadmanager en buschauffeur. Nadat we zelf waren gestopt met zingen werden we mentor; eerst van de Nederlandse groep en in 1994 van de Vlaamse Discipelgroep. Ondertussen werkte Herman als boekhouder bij Continental Sound in Rotterdam en deed Adrie naast allerlei klusjes voor de boekentafels ook de layout voor het magazine Music & Art. In 1995 verhuisden we naar België om in Zaventem als voorgangers echtpaar aan de slag te gaan. Als snel begonnen we nieuwe initiatieven op te starten en in 1996 werd InterArt vzw opgericht.